ЗА НАС

„Принтстудио 21” ООД е основана през 2004 година в Пловдив. Ние сме едни от пионерите в областта на широкоформатния печат в града и региона, като големият ни опит, натрупан през тези години ни подпомага много в осъществяването на основната ни цел – да предоставяме все повече и все по-качествени услуги на нашите клиенти. Резултатите от тази наша политика не закъсняха и днес – с увереност и гордост можем да твърдим, че „Принтстудио 21” ООД е една стабилна и равномерно развиваща се фирма, която е надежден партньор на всички свои клиенти.
Ние непрекъснато инвестираме както в технологичното оборудване и механизация на работата във фирмата, така и в човешкият й ресурс. В резултат на това в момента разполагаме с четири широкоформатни принтера с ширина на печат до 3,20 м., висококачествен принтер НP Latex 375, подходящ за интериорни решения, режещ плотер с ширина на медията 60 см. и много други. Доказаните ни специалисти по всяко време са на разположение на нашите партньори и със своята подготовка и умения са гаранция за високото качество на крайната ни продукция.

Ако Вие търсите надежден партньор, който да може да гарантира както сроковете за изпълнение на поръчката, така и качеството на крайния продукт зададен от Вас, то „Принтстудио 21” ООД е един добър избор, за който предварително Ви благодарим!

С благодарност към всички настоящи и бъдещи клиенти на Принтстудио 21” ООД.