Модули за панаирни щандове

За оформлението на един панаирен щанд могат да се използват различни подходи според бюджета, с който компанията разполага за събитието, както и според идейния проект.

Освен добре познатите и най-разпространени на пазара конструкции, има още няколко варианта:

Масивни конструкции, включващи различни по вид материали и по-сложна изработка. Използват се при участие в големи международни изложения, при продукти с висока стойност, при продукти с акцент върху визията. Мебелни изложения и интериорни продукти, туристически изложения и подобни.

Сглобяеми щандове, които са изработени от леки материали и текстил, които позволяват многократна употреба и лесно съхранение. Те могат да бъдат цялостни щандове в завършен вид или отделни модулни елементи, които имат за цел да допълнят основния щанд или да послужат за оформяне на по-малък щанд в различни комбинации.

Видове модули за панаирни щандове

Текстилни стени и рамки

Служат като параван и разделят пространство. Имат различни форми, включително и извити. Предлагат се и под формата на арки. Оформят елементи от пространството. Могат да се комбинират по различни начини и да получите по няколко варианта от елементите, с които разполагате.

Висящи рамки от тавана

Те са с разнообразни форми и размери. Засветени и незасветени. Играят информационна роля. Имат силна привличаща функция, ефектни са като визия и се виждат отдалеч, когато са висящи. Имат указателна функция за местонахождение и посока.

Катедри от текстил

На тях могат да се поставят брошури и дипляни. Служат за пърфоначална точка за контакт между изложител и посетител.

ПРОДУКТИ: