Довършителни процеси

Благодарение на широката гама от оборудване можем да предоставим множество довършителни услуги в сверата на широкоформатния печат. Сред тях са шев на винили, поставяне на капси, поставяне на термошев, ламиниране на фолиа, плотерно рязане на фолио, включително и по контур на вече отпечатани изображения, поставяне на ципове на скролери и др.

Разполагаме със студен ламинатор за широкоформатни медии, с максимална ширина на медията 1,60 м,
с който можем да ламинираме фолиата за вашите витрини което допълнително защитава визията Ви от слънцето.

Както и със студен и топлъл ролен ламинатор за дигитално отпечатани хартиени продукти, с максимална ширина 33 см. Поставя както едностранен така и двустранен ламинат, с регулиране на скоростта и температура на ламиниране, за по-голяма прецизност.

Автоматична преса за рязане на хартия модел HL- 480DS
Максимална ширина на рязане 48 см, максимална дебелина на медията 5 см.

За завършения вид на рекламните материали можем да предложим богат набор от довършителни операции:
биговане, заобляне на ъгли, дупчене, телбодиране, каширане и др.

Част от оборудването ни за довършителни операции е:
Плотер – Summa R 160 D – най-качественият режещ плотер с тангенциален нож и натиск до 400N. Този режещ плотер е идеалната машина за изрязване на изображения, текст и печатна графика с максимална прецизност, висока скорост и надеждност. Плотерът разполага и със специална OPOS – система за изрязване по контур на печатна графика. Допълнителният натиск на ножа позволява изрязването на по-дебели материали, като ламинирано PVC, картон, хартия и др., като уникална допълнителна система за рязане позволява изрязването и на подложката на материала.
другите подкатегории са:
-Ламинатори
-Гилотини
-Биговачка
-Шевни машини
-Оверлог
-Пробивни