Машини за сублимационен печат

Каландър

Ролна термо-преса Monti Antonio модел 901
Каландарът ни е предназначен за непрекъснат печат на пердета, текстил за мебели, покривки и нетъкани текстилни материали, също така ограничени серии от рекламни материали, текстилни ленти и панделки, както и много други текстилни материали.

Термотрансферен каландър с цилиндър 350 мм. Този модел притежава цилиндър с диаметър 350 мм. Максималната работна скорост е 4.0 метра в минута. Може да се използва за термотрансфер, реактивация и фиксация. Модела е обновен през 2012 година и вече се управлява чрез цветен тъч-скрийн екран

Плоска термо-трансфернa пресa

Плоска термо-трансфернa пресa Monti Antonio модел 200

Този известен и много качествен модел е удобен за големи производствени серии. Притежава 2 плота, таймер за отчитане на времето и термостат, контролиращ температурни разлики от +/-1°. Натискът е напълно контрулируем чрез хидравлична система (вградена).

Основни характеристики:
– Преса за сублимационен печат с 2 работни плота;
– Регулиране на температурата от 0 до 230 градуса
– Електронен термостат
– Ръчен, полуавтоматичен и автоматичен режими на работа
– Моторизирано движение на нагревателния плот
– Вградена хидравлична система контролираща натиска
– Седмичен програматор за автоматично включване и изключване
– Бояч на ударите
– Тъч скрийн управление

Сублимационен принтер

XT-640 е създаден да осигури най-високо ниво на производителност, за да удовлетвори взискателните изисквания на текстилната индустрия. Той се отличава с двойни печатащи глави, подредени шахматно, за да постигне високоскоростна производителност при използвана скорост на печат от 41м2/час. Подсилените му релса, решетест валяк и рамка осигуряват стабилна основа за плавна работа и изключително качество на печат.
За да уловите всяка градация и детайл на дизайна Ви, всяка глава изстрелва прецизни капки в седем различни размера, за да приспособи характеристиките на медията и желаното качество на печат.