Машини за широкоформатен печат

Благодарение на широката гама от оборудване можем да предоставим множество довършителни услуги в сверата на широкоформатния печат.
Сред тях са шев на винили, поставяне на капси, поставяне на термошев, ламиниране на фолиа, плотерно рязане на фолио, включително и по контур на вече отпечатани изображения, поставяне на ципове на скролери и др.

HP Latex 375

HP Latex 375 е най-новото ни попълнение. Широкоформатен, висококачествен латексов екологичен принтер с максимална ширина на печат 1.60 m. Благодарение на новата латексова технология, получавате печат без миризмата на солвента, с високо качество и екологичен стандарт. Правещ печата подходящ за хранителни опаковки, печат на продукти за дома – картини тапети и др. Латесковите мастила на HP са резистентни на надраскване . Имат висока издържливост на външни условия гарантирани до 5 години с ламинат и до 3 години без. Вземате продукта си веднага, като не се губи време за съхнене благодарение на технологията на изпичане, още вътре в принтера.

INFINITI

Стремейки се да реализира качествено идеите Ви, както и да покрие напълно понятието “Широкоформатен дигитален печат” Print Studio 21 Ви предлага два солвентни принтера INFINITI FY 3308C и INFINITI YF 33VCX. Максималната ширина на печата, която можем да Ви предложим е 3,20м. Мастилата, които използваме гарантират водо – и UV защита, което осигурява високо качество и дълга експлоатация на Вашата реклама

StormJet

От началото на 2017 година вече може да се възполвате от висококачесвен широкоформатен принтер StormJet T3208AU, с качество на печат до 600 dpi и максимална ширина до 3,20 м.
Благодарение на бързината на печат до 90 кв. едва за час, можем да изработим желаното от Вас в най-кратки срокове.

HP Scitex XL1500 Printer

Серията принтери HP Scitex XL1500 е от трето поколение дигитални печатни системи.
Широкоформатен печат с ширина на печата 3,20 м и широко приложение при различните материали.