Брандиране на обекти

Визията на вашия офис или търговски обект е първото нещо, с което ще се сблъскат бъдещите ви клиенти, когато дойдат на място. Както знаем, това създава първото впечатление и често може да бъде определящо при вземане на решение за покупка. В Принтстудио21 имаме богат опит в това да създадем привлекателен външен вид на вашия бизнес.

Част от услугите, по отношение на които може да получите консултация и реализация при нас са:

  • Цялостно или частично брандиране на сгради и на остъклени фасади. С помощта на подемна техника може да брандираме обекти, които се намират на значителна височина;
  • Брандиране на витрини – външни или вътрешни. Видът на използваната медия може да варира. За външни витрини се използват плътни фолиа (мат или гланц), перфо фолио и други. За вътрешни витрини разположени в големи търговски обекти, тип МОЛ може да се използват и други, като текстилни рамки (светещи или несветещи, едностранни или двустранни) и други нестандартни интериорни решения;
  • Брандиране на вътрешни пространства – офиси, търговски обекти, пространства в МОЛове, щандове, панаирни щандове и изложения, различни събития и конфереции. Тук креативността и идеите, които може да ви дадем са наистина големи. От използването на фолиа с покрития, които създават различни покривни ефекти до фолиа, които създават нови интериорни визии имитиращи кожа, метал, бетон, лак и други на водещата американска компания 3М.
  • „Затваряне“ на градини и превръщането им в зимни такива с индивидуален почерк и визия на бранда;

След направен оглед, заснемане и вземане на размери ще ви изготвим варианти за изпълнение и визуализация. Възможностите са много и трябва да се избират според търсения ефект. От площта, която ще се „обработва“, през вида на използваната медия и начина на изпълнение и монтаж.