Печатни решения

Печатни решения

С какво и на кого помагаме

Печат и печатни решения за вашия бранд, производство, рекламна агенция, аутдор агенция, ивент агенция, търговски обект, интериорно студио и за вашия дом.

Външната реклама улеснява запомнянето на бранда ви от клиентите. Имиджова, промоционална или насочваща – зависи от целите, които сте си поставили.

Вътрешната реклама информира, упътва, предразполага клиентите ви към покупка и е част от изграждането на вашия имидж.

Корпоративната реклама облича компанията ви. Тя е едно от първите неща, с които се представяте и трябва да бъде професионално изпълнено.

Транспортната реклама дава възможност да бъдете видими навсякъде, където са вашите автомобили.

Печатните техники вече позволяват изпълнението на разнообразни по сложност и замисъл продукти и детайли от вашите интериорни проекти.

Атрактивността на рекламните щандове играе огромна роля в привличането на посетителите и повишава ефективността от участието ви на изложения.

Организирането на събитие е немислимо без използването на рекламни материали, промоционални стени, банери или декоративни елементи.

Изпълнението на голяма част от декорите за сцени и студия се постига с участието на печата върху текстил, фолио и други медии.

Текстилната и модната индустрия се развива, следвайки очакванията на клиентите си, и все повече за тази цел използва предимствата на сублимационния печат.

Комплексни решения за бизнеса в областта на печатната реклама и брандиране

Знаем, че за да бъде успешен бизнесът ви, той се нуждае, освен от качествения продукт или услуга, които предлагате, така и от:

  • Добро имиджово представяне на продукта и търговската марка
  • Разпознаваемо продуктово позициониране
  • Атрактивна визия на вашия физически обект или офис
  • Качествена комуникация и коректни взаимоотношения с вашите клиенти и партньори

В Принтстудио 21 упорито работим от години, за да предоставим на нашите клиенти надеждно сътрудничество и професионални печатни услуги, свързани с изграждането на вашата марка, обект и организация, както и с провеждането на маркетингови активности и реклама.

Ние ще ви помогнем с:

Рекламни материали, корпоративен брандинг, светеща реклама и стандартни печатни решения за обекти и събития – нещо, с което се сблъскваме многократно всеки ден. Помагаме на стартиращите бизнеси и със списък от всички печатни материали и печатни продукти, които могат да са необходими за вашия обект.

Целта ни е постигането на оптимален ефект, качество на крайния продукт и повече клиенти за бизнеса ви.

Разнообразни варианти за изпълнение на печатните материали – обичаме да предоставяме на клиентите си опции.

Целта ни е да ви дадем възможност за избор на най-подходящия вариант за вашия казус и бюджет.

Нестандартни печатни решения – най-високото ниво на професионализъм. Съчетание на печатни техники, различни материали и въображение. Рекламни табели, съчетаващи обемни букви, орнаменти от скандинавски мъх и дърво. Печат и изработка на обемни фигури, засветяване и съчетание от разнообразни материали. Принт декор върху текстил. Нестандартни интериорни решения. Магнитни фолиа, рекламни табели и еталбонд за външната реклама на обекта ви.

Целта ни е привличане на внимание към бизнеса ви, разпознаваема визия и създаване на бранд имидж.

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.