Рекламни табели и Светеща реклама

Рекламни табели и Светеща реклама

Изработка и монтаж на рекламни табели

Видове рекламни табели

Рекламните табели могат да бъдат светещи и несветещи, под формата на кутии с относително правилна форма или обемни светещи букви и знаци (лога). Начините на изпълнение, монтаж и засветяване са строго индивидуални и зависят както от характеристиките на помещението (фасадата), така и от бюджета, който сте отделили за тази задача.

Външните рекламни табели са много често използвани, за да се укаже точната локация на търговски обект или корпоративен офис.
Едновременно с това те служат и като рекламна позиция за аудиторията, която не е запозната с дейността ви и преминава покрай обекта. Особено ефективни са, когато са засветени, за да бъдат видими и привличащи окото и през тъмната част на денонощието.

Изработване на рекламните табели

Размерите и формата, под която изработваме рекламните табели, както и мястото и височината на монтаж на табелата, варират в голям диапазон.

Рекламните табели могат да бъдат монтирани над входа на търговския обект, отстрани на фасадата, стоящи върху самостоятелна конструкция, тип рекламен тотем или върху сградата.
Тези, които са предназначени за монтаж върху сграда, са с много големи размери и обикновено се изработват под формата на обемни светещи букви или под формата на светещо лого. Задължително се нуждаят от самостоятелна закрепваща конструкция.

Рекламните табели се изработват обикновено от метална или алуминиева кутия като носещ елемент и медия, върху която се печата визията.
Светещата реклама се печата върху винил за задно засветяване или транслуцентно фолио, монтирано върху плоскост тип прозрачен плексиглас или опал.

Като носител на визията за несветещите табели може да се използва винил, плоскост или еталбонд, върху които да се печата или монтира медията с печат. Еталбондът е сравнително много издръжлив материал във времето, защото не се влияе от атмосферните условия.

При светещите табели или светещите обемни букви се използва засветяване с лед панели.

Насоки за изпращане на файлове

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.