Брандиране на обекти

Брандиране на обекти

Цялостни решения за визията на търговския ви обект

Всеки един търговски обект, заведение, хотел, офис или друго обществено пространство, има нужда от рекламна или бранд визия, за да бъде атрактивно за клиентите си и да ги информира, да пресъздава корпоративната идентичност на бранда и да се отличава от останалите обекти. Цялостното брандирането на един обект създава точно тази специфична визия за съответния бизнес.

В Принтстудио 21 изработваме и осъществяваме монтаж на всички видове рекламни и бранд елементи нужни за брандирането на един обект. Печат и монтаж на фолио за витрини – вътрешни и външни, брандиране на щандове, рекламни дисплеи, всякакъв вид табели – указателни и рекламни, светещи и несветещи, обемни букви, тапети с персонализиран дизайн, подови графики и стикери за под. Специализирани сме и в изработването на специфични интериорни елементи, които комбинират материали като дървесни или мебелни плоскости, различни ЛЕД елементи и скандинавски мъх. Печата върху платове и щори, дамаски, текстилни пана, различни по текстура канави и други интериорни текстили допълнително разширява възможностите ни за реализиране на запомнящи се интериори.

След оглед на обекта ви ще предложим индивидуално предложение и ще изготвим дизайн, съгласуван с корпоративната ви визия, както и визуализация на елементите. При печата и монтажа се набляга изключително много на качественото изпълнение на всеки един детайл, защото клиентите тук са в непосредствена близост до рекламните съоръжения и перфектната визия е от особено значение.

Насоки за изпращане на файлове

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.