Дигитален печат

Дигитален печат

Малките рекламни материали

Какво представлява дигиталния печат?

С помощта на дигиталния печат се изработват по-малки по размер рекламни и корпоративни материали. Дигиталният печат е подходящо решение за по-малки тиражи, защото е много по-изгодно в сравнения с офсетовия печат. Най-голямото предимство на дигиталния печат е, чепозволява печат на тираж с променливи данни.

За какво се използва дигиталния печат?

С помощта на дигиталния печат е възможно да бъдат изработени разнообразни рекламни материали, които да влязат в помощ на бизнеса.

Една част от тях са необходимите за всеки бизнес корпоративни печатни материали като визитки, разнообразни по размери и вид брошури и много други.

Печатни продукти за заведения и хотели, като менюта, сметници, подложки за чаши и други в зависимост от нуждите и целите на конкретния бизнес.

Етикети, стикери, баркодове, печат на QR кодове за търговската индустрия.

Множество други малки печатни материали, необходими за организирането на събития и промоции, като покани и множество принт идеи в зависимост от кампанията

Могат да бъдат отпечатани върху различни по вид, плътност и релеф хартия или картон. Всичко зависи от желания продукт, търсената цел и заложения от вас бюджет.

Насоки за изпращане на файлове

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.