Брандиране на автобусни спирки, метростанции и други

Брандиране на автобусни спирки, метростанции и други

Метро реклама и реклама по автобусните спирки

Вашата реклама в метростанциите и автобусните спирки е страхотен начин да попаднете пред очите на много голяма аудитория, защото всекидневният поток от хора, които преминават през тях е огромен. Друго предимство е възможността част от тази аудитория да бъде в много близък досег с рекламата при голяма продължителност, поради времето прекарано в изчакване и пътуване.

Брандирането на автобусни спирки се осъществява в зависимост от вида на конструкцията на обекта, чрез фолиа или сити лайт съоръжения , разположени странично.

Метро рекламата е много по-плодотворна откъм възможности и варианти. Вътрешната част на вагоните на влаковете, тунели, ескалатори, стъпала, спирки. Тук може да се експериментира и с много по-креативни варианти, които привличат вниманието, и да се използват особеностите на основата, върху която ще се монтират фолиата – например стълбите и други.

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.