Фото стени за събития и презентации

Фото стени за събития и презентации

Фото стена или “стена на славата” - подходящият фон да запечатате специален момент

При организирането на различни по вид събития е необходимо да се създаде определена атмосфера, понякога да се акцентира на определена информация, като какво точно е събитието, както и да се създаде кът за снимки, където гостите да отбележат своето присъствие. Тук на помощ идват фото стените от текстил.

Къде се използват фото стените

 • Събития от личен характер – при организирането на годишнина, сватба, рожден ден, тематично парти и други;
 • Официални събития – при организирането на конкурси, представяния и премиери;
 • Промоционални кампании и презентации – при организирането на корпоративни събития и срещи, презентации пред клиенти, обучения, семинари, конференции и при организирането на продуктови презентации, промоционални кампании и други.

Фото стените са текстилни стени, които благодарение на използването на текстил за отпечатване на визията, не дават отблясъци при снимки. Това позволява да получите високо качество на снимките без досадните отблясъци. Стандартните прави стени са с размери 250 см х 230 см и 300 см х 230 см. . Те са мобилни и компактни по размер в разглобено състояние и са в комплект с транспортна чанта. Изготвяме и дизайн за вашата визия, предварителна визуализация, печат и изработка на текстилното пано.

До скоро за събития се използваха стени направени от винил, но текстилните стени имат много по-естетична визия и създават по-голям имиджов ефект, за разлика от винилните стени.

Кои са всички предимствата на текстилните фото стени пред стените от винил?

 • Елегантна, мека и изискана визия. Работи в подкрепа на добрия имидж на компанията ви и на имиджа на събитието.
 • Особено подходящ за фотосесии и видео сесии. Във визуален аспект се елиминират отблясъците, които дава винила.
 • Възможност за честа и бърза смяна на визиите. Текстилът е лек материал и може много лесно да се подменя. Подходящ и за пране и гладене.
 • Компактни при съхранение. Например, винил с размери 3/3 метра трябва да се навие на шпула за повторно използване, докато плат с подобни размери се побира в найлонова торба.
 • Дават възможност за перфектен и лесен монтаж. Платът е максимално добре опънат. Няма вариант да се получат гънки или провисвания, които често са другият основен недостатък на винилните стени.
 • Без разходи за монтаж. Монтажът на текстилната стена е много лесен и може да се извърши от всеки. Поради тази причина отпада нуждата от квалифициран персонал или външен изпълнител, който да го извършва. Следователно отпадат и разходите за тази дейност.
 • Монтаж за няколко минути. Толкова е лесно, че отнема само няколко минути да се фиксира конструкцията и да се опъне текстилната визия върху него.
 • Лесно преносими. Конструкцията, върху която се опъва плата, е лека и не обемна. Това позволява лесно съхранение и лесно пренасяне.
 • Ниски разходи за транспорт. При нужда от логистика на съоръжението до отдалечени локации разходите са значително по-малки. Това идва от лекотата на съоръжението, ниското тегло на текстила в сравнение с това на винила, и от компактните сгъващи се конструкции при правоъгълните стени.
 • Еко съобразни. Текстилът и мастилата, които се използват за сублимационен печат, са много по-екологични материали от винила.

Насоки за изпращане на файлове

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.