Декоративно фолио

Декоративно фолио

Фолиото като елемент за интериорна декорация на обществени пространства

Фолиата, освен като медиа носител за вътрешна реклама, могат да се използват и като декоративен елемент, подпомагащ интериорните решения за вашия офис или търговски обект.

Много често декоративно фолио може да бъдат използвано, когато искате да намерите решение за остъклени врати, плъзгащи се врати, помещения със стъклени стени, които имат нужда да бъдат покрити, като СПА центрове, сауни, козметични студия, декор за витрини за магазини и други. В тези случаи може да се използва:

  • Плътно фолио за рязане, както и плътно фолио за печат и рязане, print&cut
  • Пясъкоструйно фолио, познато още като glass decor фолио в различни цветове. Пясъко струйните фолиа могат да бъдат в пясъчносивата гама с различни нюанси, могат да бъдат и цветни с различни ефекти, да светят в различни цветове и различни нюанси, тип хамелеон. Този вид фолио се използва главно за рязане, но е възможно и да се печата при нужда, когато вашия проект го изисква.
  • Декоративно фолио, изработено от естествени материали, като пресовани цветя, листа, листенца от рози, скандинавски мъх, памук и други.

Декоративни фолиа се използват и върху мебелни повърхности, за да постигнете специфичен ефект, да освежите или смените визията на вашия интериор. Особено приложими са там, където се търси артистичен ефект и атрактивна визия. При обзавеждане на заведения и ресторанти, нощни клубове, хотели, офиси и центрове за красота. В този случай използваме готовите декоративни фолиа от изключително висок клас на водещата американска фирма 3М. Тези фолиа са с различна структура и релеф и имитират най-разнообразни повърхности като кожа, метал, бетон, лак, лен, дървесни структури и много други. Това ги прави изключително ефектни и са способни да пресъздадат точно желана визия. Освен за монтаж върху мебелни повърхности и стени, могат да се използват и за монтаж върху стъклени витрини.

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.