Текстилни чанти

Текстилната чанта като моден аксесоар

Все повече в ежедневието и в модата навлизат чантите от текстил като дамски аксесоар. Те могат да бъдат произведени изцяло от плат или само отделни техни детайли да са направени от сублимиран текстил, а останалата част да е от кожа или друг по-стандартен материал.

Предлагаме сублимация на плата, от който е изработена чантата, както и сублимация на отделни парчета текстил за изработката на чанти в комбинация текстил и кожа.

В дизайнерският ни отдел може да осъществим дизайна на плата, кройки за изработка на модели с различни форми и големини, както и ушиването на крайното изделие от текстил.

Сублимираме и ширит с различна плътност и ширина, който се използва за част от моделите.

Спортните раници от текстил с връзки са предпочитан и удобен аксесоар в ежедневието, както за дамите, така и за мъжете. Те са с универсална кройка, лесни за поддръжка, поради възможността за многократно пране и издръжливост на цветовете и текстила към високи температури. Предлагаме дизайн на изделието по изисквания на клиента и изработка до краен продукт.

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.