Брандиране на бусове и камиони

Брандиране на бусове и камиони

Видимост за товарните ви автомобили

Брандирането на вашия товарен автомобил носи допълнителна видимост и реклама за компанията ви. Освен това, отличителната визия на фирмените бусове и камиони, които се използват в ежедневната дейност на една компания, отдавна се е превърнало в общоприета и необходима част от фирмената идентичност.

Първата стъпка от брандирането на вашия бус или камион е снемането на точните размери. Изготвяме дизайн и визуализация по зададени от вас изисквания. Фолиата, които се използват са cast фолиа на водещия в сферата производител 3М. Те са с много добра еластичност, което позволява прецизност при монтирането на фолиата върху преходни и обемни зони по товарния автомобил. Възможно е използването и на полимерни фолиа, там където няма нужда от такава голяма гъвкавост на материала, в зависимост от изискванията ви, вида на проекта и вашия бюджет.

При бусовете е възможно частично брандиране и цялостно обличане – фул рап. При камионите брандирането е само частично. В зависимост от вида на товарната част на камиона, дали е твърда конструкция или покривало, брандирането се изпълнява по различен начин. Използват се банерни фолиа.

Автомобилните фолиа са с голяма устойчивост към променящи се и неблагоприятни климатични условия, като директни слънчеви лъчи, ниски температури, сняг, и редовната употреба на автокозметика.

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.