Рекламен текстил

Рекламни корпоративни материали от текстил

Рекламните и корпоративни материали от текстил все повече набират популярност поради широката употреба на самите продукти от потребителите.

Изготвяме и печатаме следните текстилни рекламни продукти:

 • Рекламни хавлии – Предлагаме сублимационен печат на рекламни плажни кърпи в 4 възможни размера
  0,50 м х 0,30 м
  1,00 м х 0,50 м
  1,40 м х 0,70 м
  1,60 м х 0,80 м
  Печатът е изключително дълготраен, устойчив на UV лъчи и механични влияния. Цветовете се запазват дори и при пране на много висока температура и сушене. Печатаемата страна е от микрофибър, а непечатаемата е 100% памук.
  Този вид рекламни хавлии се използват при промоционални кампании, като сувенирна реклама, при събития от различен характер.

 • Рекламни текстилни чанти – Изработваме и печатаме рекламни чанти от текстил с индивидуален дизайн, съобразен с фирмената ви идентичност, и/или фирмено лого. Чантите се изработват по избрани от вас размер, кройка и плат.

  Рекламните чанти се използват като част от промо пакети в рекламни кампании и са подходящи за употреба като плажни чанти от текстил със съответната за това подходяща кройка, за пазаруване и за ежедневна употреба плажни.
 • Изтривалки с лого – Изтривалки за търговски обекти с индивидуален дизайн по поръчка. Изтривалките са с гумирана нехлъзгаща се (антислипъри) основа. Печатът е сублимационен, което гарантира дълготрайност на цветовете.
  Размерите са 6 възможни:
  0,56 м х 0,36 м
  0,70 м х 0,45 м
  0,86 м х 0,56 м
  1,16 м х 0,81 м
  1,46 м х 0,81 м
  1,96 м х 0,96 м

 • Рекламни одеяла и шалове от полар – Индивидуален дизайн с рекламна и корпоративна визия на одеяла и шалове. Използват се за промоционални цели, корпоративни подаръци, както и много често напоследък в помощ на клиентите на заведения и ресторанти за използване навън при студено време. Възможностите за дизайн са неограничени, печатаме и изработваме продукти и за ваша продуктова линия с цел мърчандайзинг.

  Платът, върху който се печата е полар. Печатът е сублимационен, с много високо качество на отпечатаното изображение и дълготрайност на цветовете.

  Размерите са:
  Шал – 0,30 м х 1,30 м
  Одеяло – 0,75 м х 1,00 м
  Одеяло – 1,00 м х 1,50 м
  Одеяло – 1,20 м х 1,50 м
  Печат на топ – ширина 1,60 м
 • Ленти за баджове – Двустранен печат на ширитни ленти за баджове. Използват се при организиране на събития, панаири и конференции. Обикновено визията е лого или фирмен надпис в корпоративните цветове на компанията. Ленти за баджове се използват и в различни центрове, там където е необходимо носенето на бадж. В този случай дизайнът е тематичен, съобразени с визията на институцията, за която се изготвя.
  Дължината на лентата е по клиентска заявка.

  Ленти от сатен с индивидуален дизайн – Използват се за опаковане и аранжиране на продуктово опаковане, за корпоративни подаръци, коледни подаръци за клиенти, както и за други декоративни цели.
 • Рекламни облекла – Печатаме лога, надписи и корпоративни елементи върху фирмени облекла, униформи за заведения, промоутърски облекла и други.

 • Декоративни рекламни възглавници с лого – Изработваме възглавници с индивидуален дизайн по зададени от клиента размери и дебелина на пълнежа. За декорация с надписи и лога на офиси, заведения, хотели и други.

 • Кърпички за очила – Сублимационен печат на кърпички за очила върху микрофибър. Размерите са стандартни, а дизайнът е индивидуален.

 • Рекламни престилки – Печат и производство на рекламни престилки. Кройката и размерите са според изискванията на клиента. Дизайнът е индивидуален. Използват се за индивидуализиране на фирменото облекло в заведения и ресторанти, с лого и визия на обекта. При промоутърски събития и кампании.

  Може да изготвим за вас дизайн, печат и производство на:
  Престилки за готвене
  Престилки за бармани
  Престилки за промоции
  Престилки за сервитьори

Насоки за изпращане на файлове

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.