За нас

За нас

Кои сме ние

Ние сме печатница в Пловдив, която е от 19 години на пазара.
Много добре знаем какво ви коства да запазите и развивате бизнеса си ежедневно. Затова ви подкрепяме чрез професионално и партньорско отношение.

Мисия

Комплексни решения за бизнеса

Ориентирани сме в предлагането на комплексни визуални решения за бизнеса в областта на външната реклама, печатната реклама, брандирането и интериорните решения за търговски обекти, офиси, хотели, заведения и други. Всяка ваша нужда в областта на печата и рекламата – решена от едно място.

Сигурност за бизнеса

Стремим се да създаваме предвидима среда за бизнесите – спазване на срокове, съдействие и максимално бърза реакция при нужда.

Визия

Инвестирали сме в опит, оборудване и сграден фонд.

Но най-ценното за нас е екипът ни.

Екип от професионалисти, които са добри в работата си и обичат това, които правят.

Екип от Хора, които знаят колко е важно за клиента да получи отношение.

С грижа за околната среда

Стараем се да заменим, там където можем, стандартните материали като винил с нови по-екологични решения – плат, хартия и други.

Гъвкавост и експедитивност

Когато възникнат ситуации, изискващи спешни корекции, може да реагираме бързо и в движение. Спазваме стриктни срокове на доставка.

Достъп до ресурси

Имаме капацитета да предложим много комплексни решения, при които има нужда от от подизпълнители в различни сфери на дейност.

Опит

Имаме дългогодишен опит, сблъсквали сме се с различни ситуации и обичаме това, което правим.

Отзиви от нашите клиенти

Превръщаме се в партньори за нашите клиенти.

Цанко Цанков
Изпълнителен директор, ZAC Outdoor

Работата с големи корпоративни клиенти изисква контрагент, на когото да може да се довериш напълно. С Принтстудио 21 до нас сме сигурни, че всяка една поръчка ще бъде изпълнена в срок и доставена навреме до всяка една точка на страната.

Васка Бакларова
Управител, VIOMODA

С годините имахме възможността да се уверим, че Принтстудио 21 работят не само за ефективното изпълнение на възложените проекти, но и с нагласата за подпомагането на нашия успех. Високо ценим съдействието, професионалното изпълнение и човешкото отношение.

Александрина Янева
Tenant Relations Manager, Plovdiv Plaza Mall

Изключително коректни, с внимание към детайла и нуждите на клиента. По време на неколкогодишната ни съвместна работа без значение от кратките срокове и високите изисквания, винаги са заставали с висока организация зад кампаниите и многообразните проекти. Това помага идеите ни да добиват силна популярност в посока по-добра запознатост на клиента с предлаганите промоции, активности и събития. Стикованият подход на екипа им, вниманието към детайла, коректното отношение към клиента и висококачествената работа ни печели като техен партньор в дългосрочен план.

Николай Тенев
BTL Specialist, KT International

С Принтстудио 21 сме спокойни, че критериите които са особено важни за нас ще бъдат спазени - качество на печата и стриктно спазване на сроковете.

Гергана Траева
Маркетинг Мениджър, Grohe

Принтстудио 21 ни спечелиха още с първата поръчка, която им възложихме. Качество и прецизност. Това са причините, поради които работим с тях по проекти в цялата страна.

Румен Кривицки
Управляващ съдружник, КРИВИЦКИ И СИЕ

Вече 15 години работим с Принтстудио 21. Те станаха буквално част от нашия екип, защото знаем, че може да разчитаме на тях във всеки един момент.

Поля Спасова
CEO, Тон Бонбон

За нас е голямо улеснение да работим с Принтстудио 21, защото нуждите ни в областта на печата варират от печат на брошури до множество интериорни изпълнения, а те имат капацитета да се справят с всичко това.

Сета Харутюнян
Маркетинг Мениджър, Галакси Инвестмънт Груп

Висока оценка и отлични впечатления от дългогодишната ни работа с Принтстудио 21. Препоръчваме силно компанията като надежден и коректен партньор.

Нашият екип

Емил Иванов

Организатор производство

Венцислав Иванов

Управител

Маргарита Дърмонска

Офис мениджър

Иван Златанов

Мениджър дизайнерски отдел

Нина Иванова

Връзка с клиенти

Симеон Керишев

Оператор сублимационен печат

Нанси Грозева

Графичен дизайнер

Славчо Враджев

Графичен дизайнер

Веселка Пашова

Графичен дизайнер

Сабрие Рамадан

Довършителни процеси сублимация

Десислава Георгиева

Графичен дизайнер

Веселин Алексиев

Графичен дизайнер

Красимир Кръстанов, Павлин Кръстанов, Иван Неделчев, Стоян Керишев, Александър Толев

Технически екип

Стоянка Петева

Довършителни процеси сублимация

ПРИНТСТУДИО 21 ООД сключи договор № BG-RRP-3.005-3117-C01 за предоставяне на финансова безвъзмездна помощ по процедура BG-RRP-3.005 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия“. 

Основната цел на проекта е да допринесе за ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката чрез предоставяне на безвъзмездни средства за внедряване на информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация на малките и средните предприятия (МСП)

Основната дейност е инвестиция в развитето на маркетинга в социални медии (social media marketing), включително управление на PPC (pay-per-click) реклама и изграждане на система за управление на съхранението и споделянето на информация.

Очакваният ефект върху предприятието – кандидат е ускоряване на прехода към цифровизация на икономиката чрез предоставяне на безвъзмездни средства за внедряване на информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи повишаване нивото на дигитализация на малките и средните предприятия (МСП).

Обща стойност на проекта: 20 000.00 лв., от които 20 000.00 лв. европейско финансиране от Механизма за възстановяване и устойчивост (МВУ).

Начало: 10.07.2023 г. 

Край: 10.07.2024 г.

Тази публикация е създадена с финансовата подкрепа на Европейския съюз – NextGenerationEU. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от ПРИНТСТУДИО 21 ООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че тази пибликация отразява официалното становище на Европейския съюз и Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност“ към Министерство на иновациите и растежа.

ТРЯБВА ВИ НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР В БИЗНЕСА?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.