Услуги

Услуги

Дизайн

Дизайн на рекламни и корпоративни материали. Изработка на лого. Изготвяне на дизайн за брандиране на обекти, автомобили, рекламни материали и подготовка на файлове за печат.

Широкоформатен печат

Широкоформатен печат на скролери и пизи. Печат на широка гама от медии за брандиране и интериорни решения, печат на фолиа, винил и хартия с разнообразно приложение.

Сублимационен печат

Сублимационен печат върху плат. Печат на рекламен и интериорен текстил, спортен текстил. Индивидуални заявки и поръчки за индустриално производство.

Дигитален печат

Печат на различни видове корпоративни и бранд материали за вашата компания или събитие. Особено подходящ за по-къси серии и с променливи данни.

Довършителни операции

Завършване на отпечатаните от нас изделия до краен продукт, готов за монтаж или директна употреба. Екип и техника, които извършват всеки един процес, за да стигнем до последния етап.

Монтаж

От монтаж на фолио за вашата витрина и брандиране на фирмен автомобил, до монтаж на еталбонд за търговския ви обект. Монтажните ни екипи са имунизирани към височини.

Медия планиране

Аутдор кампании, синхронизирани с останалата ви рекламни активности. Подбор на най-подходящите за вас локации на територията на цялата страна - според целта на кампанията и бюджета.