Текстилни рамки и рекламни стени

Текстилни рамки и рекламни стени

Рекламни и информационни стени от текстил

Рекламната визия и послание във вашия офис или търговски обект може да бъде отпечатана върху плат, който да се опъне върху различни по вид олекотени съоръжения.

Текстилните рамки са предназначени да се закачат на стена.

Изработваме ги в размери подадени от клиента. Профилът на рамката е от алуминий и е с различна широчина.

Платът, върху който е отпечатана визията, влиза чрез силиконова лента в жлеб на рамката и така се опъва по нея. Платът се пере, което го прави много лесен за поддържане. Може да сменята визията върху рамката в зависимост от предпочитанията си.

Монтажът става изключително бързо и не се изискват специални умения.

Използват се в търговски обекти, офиси, хотели и други.

Рекламните стени, наричани още промоционални стени, са свободно стоящи мобилни съоръжения.

Предназначени са да представите рекламна или корпоративна визия върху по-голяма площ във вашия офис, хотел, на събитие или презентация. Размерите на стените са 250 см х 230 см и 300 см х 230 см.

Конструкцията е от алуминий, което ги прави много леки и лесно преносими. Това ги прави изключително удобни, когато искате да смените позицията на рекламното съоръжение във вашия обект или да аранжирате пространството при презентация и промоционална активност.

Рекламната стена се облича с плат, който печатаме с желаната от вас визия. Може да се отпечата двустранно или едностранно, в зависимост от това къде е предназначена да стои конструкцията. Текстилното платно приляга плътно върху рамката, като буквално я облича. Удобни са, когато имате честа смяна на визията, защото може да имате една стена и множество визии от плат. Платът се съхранява изключително лесно, защото не заема много място, пере се и се глади.

Рекламните стени са разглобяеми и в прибрано състояние са особено компактни. Вървят със собствена транспортна чанта и са лесни за пренасяне.

Насоки за изпращане на файлове

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.