Брандиране на витрини и фасади

Брандиране на витрини и фасади

Оформление и реклама за вашата витрина

Витрините и фасадите на търговския ви обект или офис са още една възможност да покажете точната локация на бизнеса си, да го рекламирате за хората, които преминават покрай него, и да създадете естетически приятно впечатление.

За брандирането на витрини имате избор между голяма гама от фолиа с различна структура. Ние работим с всички видове фолиа на пазара и може да ви предложим широк избор от финиши. Основно се използват мономерно, полимерно, пясъкоструйно или перфо фолио (one way vision), още познато като фолио ден и нощ. Перфо фолито пропуска светлина, за разлика от плътното PVC фолио. То позволява видимост отвътре навън, но не позволява видимост отвън навътре през светлата част на деня.

В зависимост от дизайна на вашата визия се прибягва и да различни варианти за изпълнение. Само принт и монтаж, print and cut, само рязане и монтаж при плътните цветни фолиа. Ще изготвим примерни дизайни с визуализации за вашия обект и ще ви дадем насоки на кой вариант да се спрете в зависимост от визията, която искате да постигнем и характеристиките на самото фолио.

Възможните варианти по отношение на брандирането на фасади са много разнообразни и зависят най-вече от архитектурните специфики на обекта. Подхожда се индивидуално. При този тип проекти ще ви дадем най-подходящото за вас предложение след първоначален оглед. Възможно е цялостно обличане с еталбонд при обекти като автомивки, бензиностанции. При неестетичен външен вид и нарушена цялост на фасадата на сградата, в която е разположен обекта ви, са възможни варианти на различни видове изпълнения. Те имат цел едновременно прикриване на строителните недостатъци и рекламна и указателна функция.

Разположението на вашия обект не е от значение за монтажа. С помощта на подемна техника може да брандираме обекти, които се намират на значителна височина.

Насоки за изпращане на файлове

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.