Билборд

Класиката във външната реклама

Класическата форма на външна реклама за всички времена си остава билборда.

Ефективно решение да дадете гласност на бранда или дейността си, стига да се спазват някои основни правила – добър избор на локация, грабваща визия, добра четимост на посланието и краткост до 7 думи, видимост на бранда/логото и запомняща се контактна информация.

Билборд съоръженията се разполагат на основни кръстовища в градовете и по големите булеварди, както и по републиканската пътна мрежа.

За медия носител се използва винил – промазан и ламиниран. Те имат различни характеристики и изборът на това, кой от тях да се използва зависи от продължителността на експлоатацията, кратността на смените, бюджетът и търсения ефект. Ще ви насочим за адекватен избор на винил според вашите изисквания.

Някои от стандартните размери на билбордовете, или още наричани пизи, са 4 м х 3 м и 4.10 м х 3.10 м. При изготвяне на дизайна за билборда е добре да се има предвид, че е препоръчително визията да е разположена в safe зоната от 3.80 м х 2.80 м и 3.85 м х 2. 85 м. При подготовката на файла за печат от ваша страна е необходимо той да отговаря на изискванията за печат, които може да намерите тук, или да се обърнете към дизайнерския ни отдел, който ще ви даде необходимите насоки.

Насоки за изпращане на файлове

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.