Tапети и фототапети

Tапети и фототапети

Печат на тапети и фототапети

Ако сте интериорен дизайнер, декоратор, собственик на хотел, заведение, офис пространство, или имате нужда от индивидуално решение за декорацията на стена или скрита тапетна врата във вашия дом, то ние сме насреща да отговорим на специфичните ви изисквания.

За да постигнем конкретна визия за вашия дом или интериорен проект:

  • Печатаме по индивидуално изготвен за вас дизайн от специалистите в нашия дизайнерски отдел.
  • Печатаме изображение, дизайн или патърн, което ви допада или вече сте си избрали в някои от платформите за сток изображения, като Shutterstock например – https://www.shutterstock.com/. Когато си избирате изображения, уверете се, че файловете са с подходящата резолюция, което ще позволи достатъчно добро качество при отпечатване на изображението в голям размер. Нашите специалисти са насреща за консултация, ако изпитвате затруднения в намирането на подходящия за вас дизайн или в това кой файл е подходящ за печат и има необходимата резолюция
  • Печатаме готови файлове, подготвени съгласно вашия интериорен проект

Тапетите по поръчка ви дават три основни предимства:

  • Къстъм решения – постигаме точната визия за вас според интериорния дизайн и мебелите
  • Персонализиране – при обзавеждане и брандиране на офиси, хотели, ресторанти и заведения постигаме вида, който желаете да има вашия търговски обект, и отразяваме и вашата марка.
    Използването на тапети в тези случаи придава много по-топъл вид на помещенията и предразполага посетители и клиенти.
  • Фототапети по размер – няма нужда да се съобразявате при избора на фототапет с размерите на вашата стена или помещение. Ние ще го направим по мярка за вас.

Какъв е вида на хартията и мастилата за фототапети

За печата на тапети и фототапети се използват латексови мастила на водна основа, които са предназначени за интериорно приложение – без миризма, максимално екологични и абсолютно безвредни.
Хартията, върху която се печата, е тапетна хартия с различни ширини – 91 см, 105 см, 127 см и други, и с голям грамаж и плътност. Вашият тапет/фототапет може да бъде с различна текстура и релеф – хартия с имитация на дървесна текстура, ленена текстура, различни видове мазилки и други.

Работим с производители на тапетна хартия в Европа, които са специализирани в тази ниша. Това ни дава възможност да предложим голямо разнообразие при избора на вида хартия. Много популярни са текстилните тапети, които дават възможност за имитация на структурата на бамбук, лен, памук и други.

Монтаж на фототапети

Монтажът на къстъм мейд тапети по поръчка позволява edge to edge лепене, без презастъпване на краищата. Тази техника гарантира плавен преход, елиминират се неравностите и не се нарушава визията на тапета.

Тапетите и декорацията за стена

Фототапетите са един от най-ефективните начини да променим облика на интериора чрез декорация.
Добре подбрани те могат:

  • да внесат невероятно различно усещане в дома ви
  • да допринесат за създаване на визията, която търсите за вашия търговски обект.

Тапетите са и перфектният финишинг за тапетните врати. Те са прекрасен вариант, с който да придадете акцент на този съвременен и атрактивен интериорен елемент. Естетиката на скритите тапетни врати се проявява най-вече, когато финишингът на вратата и стената, на която е монтирана, е също толкова впечатляващ.

Насоки за изпращане на файлове

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.