Декоративни възглавнички

Декоративни възглавнички

Печат, изработка и персонализация на декоративни възглавници

Изработваме декоративни възглавнички по индивидуален дизайн и заявки от клиенти. Те са често използвани в декорацията на заведения, при обзавеждане на хотели – хотелски стаи и хотелски лобита, офиси, както и за частни домове.

Нашият дизайнерски екип ще ви изготви индивидуално предложение според спецификите на проекта и изискванията ви. Може да ни зададете ваша идея за декоративна възглавничка, която ние да разработим в дизайн, да разработим такъв за вас по наша идея, да ни предоставите готов файл за печат или десен който сте харесали в платформи като Shutterstock. Дизайнът може да включва както декоративни и графични елементи, така и надписи и лого за корпоративни нужди.

Шием, изработваме и печатаме готов краен продукт по заявка на клиента. Декоративните възглавнички могат да бъдат изработени в различни размери и кройки, както и плътност на пълнежа по задание на клиента.

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.