Печат на визитни картички

Визитката е част от цялостното представяне на дейността ви пред потенциални клиенти и партньори.

Дизайн на визитки

Дизайнът на визитката трябва да отговаря на визуалната идентичност и да е в синхрон с останалите печатни материали на компанията. Нашите дизайнери ще ви изготвят проект и ще ви насочат към избор на подходящи видове хартия за визитки и покрития.

Стандартните размери за една визитна картичка са 90х50 мм. и 85х55 мм. Понякога се експериментира с тези размери и визитките могат да бъдат и по-големи, но не е желателно, ако държите вашата визитка да се побере в стандартен визитник.

Печат на визитки

Печатът на визитките може да е едностранен или двустранен, двуцветни или пълноцветни, а разположението хоризонтално или вертикално.
Плътността на картона варира в различен грамаж от 210 и 250 до 300 – 350 грама. В зависимост от това може да имате стандартни визитки, по-меки и твърди визитки. Самата хартия може да има релеф и различна структура. Финишът може да е мат, гланц, с лак, ламинати и специални ефекти, което да им даде релеф или по-луксозна визия. Формата може да е нестандартна, а ъглите заоблени или прави.
Изборът зависи от вида, който искате да постигнете, и предвидения бюджет.

Насоки за изпращане на файлове

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.