Интериорен текстил

Интериорен текстил

Персонализиран интериорен текстил за ХоРеКа индустрията, за ваша продуктова линия и за дома

Възможностите за персонализация на интериорния текстил за бизнеса и дома са изключително много. Имаме възможност за персонализация на хотелски текстил, текстил за ресторанти и заведения, за събития, а също и за дома. Печатът е сублимационен. Характеристиките на този вид печат са, че той е изключително устойчив, на практика вечен, и с изключително високо качество и наситеност на изображението. Цветовете не се влияят от механични, топлинни и светлинни фактори, като пране, сушене, гладене, разтягане и търкане, високи температури и слънчеви лъчи. Тази му особеност се дължи на проникването на сублимационните мастила и свързването им с директно с тъканите, а не нанасяне върху тъканите. Изискването за този печат е основата да е бяла, а съставът на тъканите да е полимер – полиестер, полиамид и други такива. Допустимо е наличието на естествени тъкани до 30 % от състава на тъканта. Платовете могат да бъдат предложени от нас, а могат да бъдат и текстилни тъкани, с които вашия бизнес работи.

Видове интериорни текстилни продукти, които изработваме за хотели, ресторанти, барове, СПА центрове и частни домове:

Декоративни възглавнички
Те могат да бъдат изработени в различни размери и кройки, както и плътност на пълнежа, според вашите изисквания. Дизайнът може да включва както декоративни и графични елементи, така и надписи и лого. Често използвани в декорацията на заведения, хотелски стаи и хотелски лобита, офиси, както и за частни домове.

Персонализирани хавлии и кърпи
Печат на хавлии за хотели, за плаж, за басейн, хавлии за шезлонги, за СПА центрове. Размерите варират от по-малки хавлии и кърпи за фитнес центрове и спортни клубове до по-големите хавлии за плаж. Приложими в хотелския сектор и спортни и бюти центрове.

Покривки за маса, подложки за хранене и тишлайфери за маса
Подготвяме дизайн, печатаме и изработваме. Дизайнът и цветовете могат да бъдат по цялата повърхност на продукта, а може да бъде вашето лого и име на фона на дискретен патърн или едноцветна повърхност. Печатът на този вид продукти с вашето лого е особено полезно, когато става въпрос за ресторанти и заведения, които използват услугите на перални и химическо почистване, и когато рискът от размяна на вашите изделия с тези на други бизнеси от същия бранш е много висок. В тези случаи дори и едноцветен печат с дискретно лого е абсолютно достатъчен, за да предотвратите този проблем. Размерите са изключително разнообразни. Включително и абсолютно кастъм размери, като покривки за детски партита с дължина от 6 метра. Единственото ни ограничение е в ширината на продукта, който не трябва да надвишава 160 см.
Приложими за ресторанти и заведения, ресторанти в хотели, събития, които изискват такъв тип продукти, като покривки и тишлайфери за тематични партита, персонализирани покривки и тишлайфери за сватба, персонализирани коледни покривки.

Одеяла за диван (троу одеяла) и тишлайфери за легла
Още една възможност да персонализирате текстилен продукт с вашето лого или собствен дизайн, отговарящ на специфични изисквания. Одеялата за диван се изработват от мека поларна материя в различни размери. Тишлайферите могат да бъдат изработени според зададени от вас размери или стандартните размери за видовете спални легла.

Текстилни щори и завеси
Изготвяме дизайн за вашия продукт, печатаме и изработваме с необходимите механизми.
Платът, който използваме за печат на щори е полиестерен специализиран плат за щори. Ширината на щорите е между 50 см. и 60 см. Видовете механизми са ролни щори и щори тип японска стена. Изключително подходящи за офиси – щори с вашето лого и бранд мотиви, за ресторанти и заведения, както и за персонализиране на детски стаи.
Завесите могат да бъдат изработени от плат с различна плътност и структура.

За ваша продуктова линия
Изготвяме и печатаме текстилни интериорни продукти с ваш дизайн, лого и бранд мотиви.

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.