Обемни букви и светещи букви

Обемни букви и светещи букви

Светеща реклама и декоративни обемни букви

Къде се използват обемните букви – за интериорно приложение и за външни фасади

Обемните букви, светещи или несветещи, са много често употребявани с рекламна, имиджова и декоративна цел.
Този вид елементи са подходящи както за интериорна реклама, така и за външна реклама – върху фасадите на вашия обект. Много често се използват в търговски обекти, хотели, ресторанти и клубове, лечебни заведения и клиники, спортни зали, големи производствени, административни и офисни сгради. Обикновено с тях се изписва името на компанията и логото. Те имат и декоративна функция и допълващ ефект в интериора на търговското ви помещение.

Светещи обемни букви

Изборът на материали за изработката им зависи от функцията, която ще изпълняват.
Светещите обемни букви изработваме от тяло от алурапид и лице от цветен или прозрачен плексиглас. Ако цветът на плексигласа отговаря на търсения от вас, използваме готов. Ако се търси различен цвят или ефект, се подбира прозрачен, върху който се монтира печатаемо фолио. Осветяването е ЛЕД.

Декоративни обемни букви със и без задно осветяване

Обемните букви могат да бъдат изработени от различни видове материали – мебелни или дървесни плоскости, еталбонд, стиропор, както и широка гама от полимерни материали. Могат да бъдат оставени неосветени, а може да се засветят и контражурно (осветени отзад). Те са много добро средство за допълване на интериора и освен имиджов, имат и естетически ефект.
Могат да бъдат монтирани на стена, като начинът на прикрепяне зависи от вида на стената, могат да бъдат фиксирани и върху различни други повърхности и плоскости. Когато са предназначени за интериорно приложение, освен за стена, те са подходящ елемент и за рецепции и гишета, и други.

Насоки за изпращане на файлове

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.