Брошури, флаери и фирмени каталози

Брошури, флаери и фирмени каталози

Малките рекламни материали

Малките рекламни материали, като листовки и брошури, са много популярни средства използвани в директния маркетинг и при промоционални кампании на продукти.

Листовки и флаери

Те са печатен материал без сгъвка и с различни размери, обикновено А8, А7, А6 и не повече от А4. Големината на флаера зависи от целта му и от количеството на информацията поместена в него. По-малките размери листовки се използват обикновено за насочване на клиентите към определен търговски обект, за споделяне на кратка информация за промоция и продукт и са предпочитано средство за маркетирание на бързооборотни стоки. За печат на листовки и флаери се използва хартия с по-малък грамаж, поради по-късия живот на това рекламно средство. Печатът може да бъде както едностранен, така и двустранен.

Дипляни

Дипляните са рекламни материали с една, две или три сгъвки. Ако имате по-сложен продукт или услуга, които предполагат повече информация към клиента, е по-удачно да се спрете на този вариант. Хартията за печат може да бъде и с по-голям грамаж, защото обикновено дипляната е с по-дълъг живот.

Брошури и каталози

Брошурите и каталозите са печатни материали за по-дълготрайна употреба и поради тази причина е добре медията за печат да предполага висока устойчивост. Хартията или картонът трябва да е по-твърд, покритието може да бъде различно – лак, ламинат, мат. Такива могат да бъдат фирмен каталог, продуктов каталог, каталог с материали, ценоразпис, брошура за представяне на дейността на компанията. Могат да бъдат с твърди или с меки корици.

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.