Фирмени папки и пликове

Фирмени папки и пликове

Брандирани папки и печат на пликове

Фирмени папки

Брандираните фирмени папки и пликове, които достигат до вашите потенциални или текущи клиенти, са още един начин за създаване на имидж и впечатление за марката ви.

Рекламните папки в повечето случаи са изработени от картон с различен грамаж и с вътрешен джоб за листове. Вътрешният джоб може да бъде с печат или без печат, с прорез за визитка или без такъв. Корпоративните папки могат да бъдат предназначени и за събирането на по-голямо количество документи. В този случай страничният ръб на папката е с по-големи размери, за да събира по-голям обем листи. При изработката и печата на папките могат да се използват допълнително и лак, ламинат, златен и сребърен ефект, щанцоване.

Фирмени пощенски пликове за писма

Предлагаме печат на фирмени пликове за писма в различни размери B4, C4, C5, B5, DL бизнес пликове и други. Те могат да бъдат разположени както в ориентация портрет, така и пейзаж. Пликът може да бъде изцяло брандиран или да присъства само логото на компанията ви в зависимост от ефекта, който искате да постигнете.

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.