Модулни панаирни щандове

Модулни панаирни щандове

Сглобяеми текстилни щандове за панаири и изложения

За да участвате на изложение, не е задължително да използвате щанд от масивна конструкция. Ако търсите по-бюджетно решение, но държите компанията ви да има атрактивен за посетителите щанд, може да заложите на текстилни сглобяеми щандове.

Текстилните щандове са леки и лесно преносими. Те са изработени от рамка от алуминиева конструкция и плат, който облича конструкцията. Платът е еластичен, което позволява перфектно опъване, без гънки и провисвания.

Мобилните щандовете позволяват лесно съхранение. Поради компактните си размери, както на рамката, така и на плата, този вид панаирни щандове не заемат много място при съхранение и при пренасяне до локацията на изложението.

Щандовете са персонализирани. Изготвяме дизайн, визуализация и след одобрен от вас проект произвеждаме текстилната част на щанда. Платът се сублимира/печата и ушива по необходимите размери.

Модулните елементи се сглобяват лесно и не изискват специализирани умения.

Модулните щандове могат да се използват многократно. Текстилната част на изложбения щанд подлежи на пране, гладене, при което цветовете не избледняват, поради специфичния начин на печат. Смяната на визията, когато е необходимо, също става лесно и икономически ефективно. Може да имате една конструкция и няколко различни текстилни пана с различни визии отпечатани върху тях.

Може да се спрете на комбинация от няколко елемента., които да дадат цялостен завършен вид на вашия щанд. Комбинацията от стени в различна форма и размери – прави, елипсовидни, S образни, арки, катедри, банери и други, ще ви даде цялостен завършен вид на изложбения щанд. Част от елементите могат да бъдат и засветени. Текстилните стени могат да служат и като параван и да разделят пространство на отделни кътове. Могат да се комбинират по различни начини и да получите по няколко варианта от елементите, с които разполагате.

Може да сглобите вашия модулен щанд и от отделни елементи в хоризонтална и вертикална посока, така че да отговаря максимално на нуждите на проекта ви. Този тип щандове могат да бъдат и засветени.

Може да закупите и да използвате само отделни елементи от модулните щандове, които да бъдат съпътстващи към основния ви щанд. Например, катедра – засветена/незасветена, текстилни рамки, които да се поставят към масивната конструкция, окачени текстилни фризове или текстилна стена, която да допълни основната ви визия.

Как да изберете подходящия текстилен щанд за вас:

Консултация с нашия екип – след като уточним пространството, с което разполагате площта, която ще наемате на изложението и изискванията ви, ще ви предложим подходящите елементи и комбинация

Ще изготвим дизайн за вашия изложбен щанд и визуализация на проекта.

Ще изработим текстилната част на щанда – ще сублимираме плата и ще го ушием по зададените параметри на конструкцията.

Ще ви покажем как сами може да сглобявате вашия модулен щанд.

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.