Печат и изработка на малки стикери

Изработваме самозалепващи се стикери по поръчка в малки размери. Те заемат голям дял от печатните материали в един бизнес, особено когато дейността му е свързана с продажбата на продукти на дребно към краен потребител.

Малките самозалепващи стикери могат да бъдат от голяма помощ в следните ситуации:

Стикери за продуктови опаковки и кутии
С тяхна помощ може да преобразите напълно една обикновена или скучна на вид опаковка и да привлечете вниманието на клиентите си към продукта.
Те са и идеалната опция, когато имате стандартизирана опаковка, но искате да диференцирате отделни продукти. Така може да маркирате продуктите с информация за промоционална кампания, да ги обозначите като лимитирана серия продукти, да добавите допълнителна информация.

Стикери за продукти
Освен върху опаковката, стикерите могат да бъдат поставени и на самия продукт, като буркани, шишета, стикери за компактдискове, гаранционни стикери и други.

Стикери за промоционални кампании
Когато организирате временни промоционални кампании за определени поводи, освен по-големите печатни материали и постери за витрина, с които може да я обявите, много често се използват и по-малки самозалепващи се стикери. Те могат да бъдат поставени на различни места, където ще бъдат лесно забелязани – на рекламните дисплеи, на рафтове с продукти, на витрина в близост до дръжката на вратата, на стъклото на хладилни витрини с продукти в промоция, на самите продукти.

Малки рекламни стикери
Това са стикери с вашето лого, бранд и друга рекламна визия, които имат за цел да покажат марката или продукта ви. Те могат да бъдат използвани в асансьорите или витрините на сграда, в която се помещава офиса ви, на място за реклама като обществени превозни средства – гърба на седалките на автобуси, метро влакове, таксита, автобусни спирки и други, където сте съгласували ползването на рекламна площ. Може да ги използвате и за залепяне на пликове с вашето лого – опаковъчни или пощенски такива.

Информационни стикери
Това са стикери, които имат за цел да информират клиентите ви за посока, стикери указващи вход и изход, стикери забраняващи достъп до помещение, сигнализиращи опасност, както и забрана за паркиране, “Забранено пушенето”, стикери тип “Влизане само с маска”, охранителни тип “Обектът е под видеонаблюдение” и стикери с указателни знаци. Те могат да се поставят на фасади, стени, витрини, подови стикери, гаражни врати и други съоръжения.

Забавни стикери
Когато искате да се откроите, забавните стикери са чудесен вариант. Те са предназначени за кола, за санитарни помещения, стикери за деца, лаптопи и други.

Стикери за автомобили
Изработваме стикери, както за автомобили, така и за тежкотоварни превозни средства, тип Blind spot warning stickers в съответствие с нормативните и правни изисквания на Европейския съюз.

Стикерите се печатат върху самозалепващо се фолио – мономерно, полимерно или каст, които се различават по издръжливост, плътност на фолиото и сила на лепилния слой. Фолиото може да е с гланц или мат финиш, прозрачно, златен и сребърен металик. Самите стикери могат да бъдат в различни големини и с различна форма.

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.