Брандиране на автомобили

Брандиране на автомобили

Автомобилни графики

Брандирането на фирмените автомобили ги прави подвижна визитка на компанията ви. Като всяка друга реклама, която създавате за вашия бизнес, и тази трябва да бъде изпълнена така, че да внушава доверие във вас. Прецизният монтаж ще допринесе за това, а креативният дизайн ще грабне вниманието.

Как може да бъде брандиран автомобила ви

Използваме специално автомобилно cast фолио и ламинати на водещата американска фирма 3М, за да осигурим перфектното изпълнение на вашия проект. Каст фолиата са гъвкави и еластични и позволяват да се обличат 3D равнини по автомобила – калници, преходни части. Полимерните фолиа са по-подходяши, когато бюджетът ви е по-ограничен и имаме само частично брандиране, без преминаване през изпъкнали и преходни части. В зависимост от проекта използваме и перфофолио, ако графиките ще минават през прозорци. Може да бъде брандирана само част от превозното средство – частично брандиране или цялостно обличане на автомобила ви, известно още като пълно облепване (фул рап).

Автомобилните фолиа са предназначени за външна употреба, те са с голяма устойчивост към климатичните условия, като температурни колебания, дъжд, UV лъчи, и почистващи автокозметични препарати.

Условия за монтаж при брандирането на автомобили

Стандартно за изпълнението на монтажа са нужни определени температурни условия от не по-малко от 10 градуса и понякога това може да създаде неудобства при планирането. В производствената част на нашата печатница разполагаме със специализирано вътрешно помещение, което поддържа необходимата температура, за да извършим брандирането на вашия фирмен автомобил, без да се съобразяваме с климатичните условия

Защо да брандираме фирмения си автомобил

Използвате безплатната рекламна площ на вашия автомобил
Рекламата ви се появява на много места. Там където е автомобила ви, там е и името ви.
Може да си позволите да бъдете достатъчно креативни в дизайна на проекта, за да привлечете допълнително внимание и да бъдете запомнени.

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.