Указателни и информационни табели

Указателни и информационни табели

Указателни табели и указателни знаци

Указателни табели

Указателните и информационни табели са широко приложими в обществените пространства и офиси. Те са изключително разнообразни като размери, форма и материал, от който са изработени. Видът, който ще се подбере, зависи от мястото, за което е предназначен знака или табелата, и информацията, която ще съдържа. Повечето от тях имат чисто указваща и насочваща функция, докато други в зависимост от материала и начина, по който са изработени, могат да допълват и интериорният дизайн или да подпомогнат бранд визията.

Този вид табели могат да се изработят от плексиглас или поликарбонат, различни композитни плоскости, които са много леки материали и имат съвременна и модерна визия. Монтират се чрез дистанционери или директно за основата.
Табелите могат да се изработят и от други материали, като метал, от системи от различни по форма и сложност алуминиеви профили с подменяеми ламели и стандартизирани елементи.

Този вид табели могат да се поставят на бюра, врати в офиси, учреждения, клиники, рецепции, в асансьори, стени и други обществени пространства.

Снап рамки и рекламни плакати

Снап рамките са също много популярен начин да поставите рекламната си визия, продуктова визия или да представите текуща промоционална кампания. Окачат се на стена и могат да бъдат в различни размери от А4 до В1. Цветовете на рамката са сребрист и черен.

Информационното ви и рекламно послание може да бъде поставено и в различни системи от профили за постери и плакати, които предлагаме. Те могат да бъдат поставени на стена, с вендузи на стъкла и стъклена витрина, могат да висят от тавана чрез системи за постер релси или да се монтират чрез специални въжени окачващи системи.

Снап рамките и окачващите механизми за плакати и постери са особено подходящи, когато често сменяте визиите и рекламните си постери.

Насоки за изпращане на файлове

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.