Лед банери

Преносими и атрактивни ЛЕД рекламни табла

Лед банерите са ефективно средство за привличане на внимание. Визията и рекламните послания са много по-атрактивни и забележими благодарение на задното засветяване.
Могат да се използват при интериорното брандиране на търговския ви обект и офис, или при изложения и събития с временен характер.

Лед банерите са лесно преносими рекламни съоръжения с големина 100см х 200 х 10 см и 100см х 230 х 10 см. Алуминиевата профилна рамка се разглобява, което позволява компактни размери при пренасянето им – 100см х 30см х 20 см. Вървят с индивидуална транспортна чанта. Визията се печата върху плат за задно засветяване, който се прикрепя към рамката чрез кедър (силиконова лента). Те са с двустранна визия. Засветяването е посредством LED осветление. Наредени плътно един до друг могат да образуват и по-голяма рекламна стена.

Предимствата на лед банерите са, че:

Те са изключително стабилни като конструкция, поради широчината на профила си.
Те са лесно преносими – разглобяват на 6 отделни ламела, които се поставят в специална чанта.
Възможност за лесна смяна на визиите според събитието и рекламната или информационната цел. Платът, върху който са отпечатани визиите, подлежи на пране и е компактен при съхранение.

Насоки за изпращане на файлове

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.