Обемни декорации за стена

Обемни декорации за стена

По-различният декор за стена

Обемните фигури за стена представляват 3Д обемни фигури с печат. Могат да се засветяват отзад с LED, което придава още по-голям ефект на декорацията. Декоративните пана за стена следват съвременните тенденции в интериорния дизайн и изключителното разнообразие в декоративните елементи.

Изработват се от разпенено PVC и се печата директно върху него. Монтират се на стената директно или чрез дистанционери.

Обемните фигури за стена са много подходяща и атрактивна декорация за детска стая, за детски обучителни центрове, детски клиники, навсякъде където се изисква привличането на детско внимание и създаване на специфичен интериорен дизайн.

Особено приложение обемният декор за стена намира и в създаването на интериора на ресторанти, офиси, клиники и рецепции, изработка на по-специфични фирмени лога за стена.

Много популярни са картите на света в обемен вариант за стена, когато компанията ви оперира в различни точки на света или искате да покажете локацията на своите офиси. Използва се от компании за международен превоз, компании с офиси извън страната, компании с офиси в различни точки на страната или когато дейността на фирмата се разпростира до различни точки на страната или света.

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.