Акустични панели и платове

Акустични панели и платове

Шумо и звукоизолация

Шумо и звукоизолацията е основно изискване при някои дейности и обекти, като звукозаписни студия, радио студия, нощни заведения, както и удобство за обекти, които търсят тази функционалност.

Звукоизолация за барове и нощни заведения

За да постигнем тази цел, използваме акустичен плат, който може да покрие голяма площ от стените. Платът може да се опъне на алуминиеви рамки или да се използва стена от типа на фотостените. По този начин, освен звукопоглъщането, подпомагаме и интериорното обзавеждане на заведението. Платът е печатаем и така може да постигнете всяка една визия, която искате, от лого и име на заведението до въздействащи дизайнерски ефекти.

Звукоизолация за радио и звукозаписни студия

Печатаме акустичен плат за звукозаписни и радио студия, който се използва в изработката на акустични панели. Може да имате отпечатани върху тях вашето лого, бранд визия или специфичен дизайн. Освен за тях, акустичният плат може да се използва и за звукоизолираща преграда при изработка на паравани, целящи да разделят пространството.
Акустичните платове, които предлагаме, са различни като текстура и подходящият за вас се подбира според целта на проекта. Печатаме и върху ваш плат, когато имате такъв.

Шумоизолацията на изложения

При организирането на специфични изложения и конференции, когато се изисква интервю от някой от участниците, за да се елиминира страничния шум при записа и да се отделят интервюиращия и интервюирания от останалите присъстващи, се използват извити текстилни стени. Те умело създават пространство за снимки с определен фон и в същото време, когато платът с напечатана визия е акустичен, се постига чистота на записа.

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.