Печат на картини върху фотохартия

Картините за стена върху фотохартия са едно елегантно и бюджетно решение, което може да използвате, за да вдъхнете живот на празното пространство по стените и да поставите акцент на определен кът в помещението.

Това са картини, тип постери, които отпечатваме върху фотографска хартия. Тя е с фина текстура и може да има различни финиши – мат и гланц. Изображения може да си харесате на сток сайтове за изображения, като https://www.shutterstock.com/, да ви предложим ние или да получите съдействие от нашите дизайнери, които са на линия, за да ви насочат към избора на подходящо изображение.

Ако разполагате с голямо пространство, може да комбинирате постери с различни размери и форми на рамката. В този случай заложете на един стил на изображенията и се съобразявайте и с цветовите решения на помещението. Арт изображения, абстрактни фотографии, черно бели картини, детски принт картини за стена – изборът е огромен, важното е да вземете предвид вашите вкусови предпочитания, интериора и да изберете стил, към който да се придържате.

Постерите са много удачен и елегантен вариант да декорирате пространства и стени в хотели, детски лечебни заведения, обучителни центрове, заведения, когато искате да придадете чар и определено усещане.

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.