Ограничителни съоръжения за събития

Ограничителни съоръжения за събития

Ограничаване и разпределение на пространствата

При организирането на определени събития, премиери, представяния и други понякога е необходимо насочване на движението на посетителите. За тази цел се използват различни ограничителни съоръжения в зависимост от големината и характера на събитието, обекта и сградата.

Най-често използваните ограничителни системи за вътрешни пространства са металните ограничителни колчета с ленти/колани, ограничителни колчета с въже, които са подходящи за използване и за рецепции на хотели и ресторанти. Предлагаме ги в различни цветове и покрития на метала – черно, сребристо, златно, както и в различни варианти за лентите и въжетата.

При събития от по-масов характер и големи външни площи за контрол се използват и други ограничителни съоръжения – оградни решетки и метални оградни пана, които могат да бъдат облечени с плат. В тези случаи платът се сублимира/печата според вашите изисквания – с вашето лого, с името на събитието или друга рекламна визия.

При строителните обекти е задължително ограничаването на строежа от тротоарните площи. Това е чудесен вариант да използвате ограничителния елемент, ограда или оградно пано, за поставяне на информация за проекта и за контакт с инвеститора. Така превръщате задължителния елемент в рекламно пано и рекламна площ, за която не дължите наем.

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.