Сцени и декори за събития

Сцени и декори за събития

Печатни решения за сцени и декори

В изработката на сцени и декори за художествени представления и специални събития все повече се използват съвременни материали и варианти на изпълнение. Те позволяват осъществяване на все повече идеи в художественото оформление на сцената. Гарантират и липсата на бликове при дигитално отразяване на събитието – фото и видеозаснемане.

Един от най-използваните от нас материали за декор са платовете. Върху плат е възможно да се отпечата почти всяка една визия, която се изисква при художественото оформление на една сцена. Текстилът изглежда добре, не дава отблясъци, пада меко, пренася се и се съхранява лесно. Декорите от текстил могат да се окачват чрез различни механизми. Беклит платовете позволяват и задно засветяване. Платовете могат да се използват и за преградни стени, когато има нужда от напечатването на специфична визия..

При изготвянето на театрален декор, декор за опера, балет и други събития се използват и паравани и фигури от твърди плоскости като PVC, изрязани в определена форма. Обемните светещи тела също влизат като елементи в оформлението.

Много често са необходими и специфични решения, за да се покрият изискванията на един проект. Дългогодишният ни опит и сътрудничество с компании, които се занимават със строителство на панаирни щандове, ни позволяват да покрием различни по характер изпълнения като изграждане на сценични мебели, подиуми и други.

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.