Печатни материали за ивенти

Печатни материали за ивенти

Малките печатни материали за събития

Малките неща за едно събитие често могат да създадат голямо впечатление.

Картичките и поканите ще бъдат първото нещо, с което поканените ще се сблъскат. Не ги пренебрегвайте – от стегнати и изчистени корпоративни покани до богато украсени и тематични покани за сватби. Тук ще се включим с изработката – дизайн и печат на покани и картички.

За създаването на добро впечатление и положителен имидж е добре да съобразите и други продукти, от които бихте имали нужда в хода на събитието.

  • Аксесоарите за маса, като пирамидки и стойки за маса, подложки за чаша, панделки и ленти с надпис и лого, печат на табелки за маса.
  • Малки подаръци и сувенири за вашите гости, като брандирани шалчета, флашки, тефтери, чанти и много други рекламни сувенири – всичко това е от значение. Единственото нещо, с което трябва да се съобразявате е вида на събитието – корпоративно, частно, официално или неофициално, както и темата и повода.
  • Печат на баджове, табелки с имена, ленти за баджове – това са другият абсолютно необходим елемент при организирането на конференции и пресконференции, с които бихме могли да ви помогнем.
  • Балони с надпис и лого – продукт, който допринася за персонализиране на събитието и създаване на празнична атмосфера.

Ако сте рекламна или ивент агенция, ще ви предложим комплексни решения на едно място. Ако организирате сами своето парти или събитие, ще ви помогнем, освен с дизайна и изработката, също така и с идеи и списък на нещата, които биха ви били необходими.

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.