Рекламни торби

Рекламни хартиени торбички

Изграждането на добро впечатление за вашата марка в очите на крайния потребител по време на покупка вече задължително включва и използването на подходяща и брандирана транспортна опаковка/чанта.

Печатът на хартиени торбички с вашето лого и визия са идеалния вариант, когато продуктите, които продавате, не са бързооборотни, не са много тежки и когато мнението на клиентите ви е важно. Хартиените чанти са издръжливи, с подсилено дъно, естетически приятни и са екологично разумно решение. Освен това, те са една допълнителна реклама за вашата марка, защото добрата визия на торбичката стимулира повторното ѝ използване от клиентите и брандът ви присъства там, където са и те.

В зависимост от вида на продукта и имиджът, който се гони за него, ще ви предложим различни по вид торбички и дизайн за тях. Хартията, от която са изработени, може да е с различна структура и финиш – мат, гланц. Видът на дръжките също може да бъде различен. При продукти с висока стойност се залага изключително много на ефектния и стилен дизайн, който да отговаря на имиджа на продукта.

Работим или с подаден от вас дизайн или ще подготвим проект по зададени от вас параметри и бранд гайдове.

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.