Знамена

Печат на флагове и знамена

Знамената и флаговете са лесен начин да бъдете забелязани отдалеч. Затова те често са предпочитано средство за рекламна комуникация.

Ние сме специализирани в сублимационния печат и предлагаме изработка на знамена по поръчка. От корпоративни знамена до национални флагове, знамена на европейски държави, знамена предназначени за административни сгради и институции, знамена за хотели, за бензиностанции, за откриване на обекти, за временно организирани прояви и събития – обектите, които могат да се възползват са изключително много.

Част от флаговете могат да се ползват както на открито, така и в затворени пространства, поради по-малките си размери. Това са така наречените бийч флагове. Техните размери започват от 2.90 м до 6 метра и са подходящи за външни пространства и интериорни публични пространства с високи тавани, като конферентни зали, зали за панаирни изложения, събития и други. Формата на бийч флаговете може да бъде тип капка и тип перо.

Правилната експлоатация на знамената изисква прибирането им при силен вятър, дъжд и буря, за да се предпази плата от механична увреда. Въпреки това, поради въздействието на външните метеорологични условия, препоръчваме тяхната смяна на 6 месеца.

Освен печата на знамена, ние можем да ви осигурим и стойки за знамена, както и базите за закрепване на конструкцията към земята.

Насоки за изпращане на файлове

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.