Нестандартни дизайнерски идеи

Нестандартни дизайнерски идеи

Изпълнение на нестандартни дизайнерски елементи по интериорни проекти

Повишаването на стандартите и предлагането на все по-иновативни идеи в интериорния дизайн повиши нуждите и изискванията към изработката на различни елементи от интериорните проекти. Въвеждането на различни съчетания на материали в интериорния дизайн и печат, включи и печатниците като изпълнители на тези елементи. Това дава още по-голяма свобода на студията за интериорен дизайн за нови идеи и сигурност за осигуряването на реализацията им.

В Принтстудио 21 предлагаме изработка на комплексни решения за нестандартни интериорни идеи и продукти, включващи поотделно и в съчетание:

  • използването на скандинавски мъх самостоятелно или в съчетание с различни плоскости и материали;
  • печат на фолиа за стъкло и мебелни плоскости;
  • печат на фолио за прозрачни плексигласови и поликарбонатни плоскости, като печатът на фолио може да имитира различни повърхности и структури, като камък, оникс, дърво и много други. При съчетанието на тези плоскости и засветяване отзад с LED се постига още по-голям ефект;
  • изработка на текстилни рамки с печат върху текстил за вграждане в ниша. Те могат да бъдат изпълнени и със задно засветяване;
  • използване на плоскости, които имитират бетон, дърво, различни видове камъни.

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.