Брандиране на панаирни щандове

Брандиране на панаирни щандове

Печат и монтаж на фолиа, винили и други елементи за брандиране на изложбени и панаирни щандове

В Принтстудио 21 имаме натрупан с годините опит в различни дейности, съпътстващи подготовката на панаирни щандове на много национални и международни панаирни изложения.

Как може да помогнем при подготовката на един панаирен щанд

За оформлението на един панаирен щанд могат да се използват различни подходи според бюджета, с който компанията разполага за събитието, както и според идейния проект. Може да изберете да използвате за направата на щанда ви стандартните алуминиеви панаирни конструкции или да подходите различно, имайки индивидуално изготвен проект, който да ви отличи от масовият изложител (често това са щандове на голяма площ, на два етажа, със сложно от конструктивна гледна точка изпълнение). При всички положения финалният щрих и облик на изложбената площ идва от качествено проектираното и професионално изпълнено художествено оформление! Ако за първото е отговорен проектанта на щанда ви, то за второто отговаряме ние – в годините сме били част от реализирането на стотици щандове на десетки изложения – Агра, Винария, Truck Expo, Бата Агро, ежегодните Есенни панаири в МПП – Пловдив и множеството специализирани автомобилни и други изложби в ИЕЦ и цялата страна, както и участието ни като подизпълнител в десетки международни прояви. Всичко това ни дава самочувствието да заявим, че сме експерти в тази област!

  • Печат и монтаж на фолиа – Работим с всички видове фолиа на утвърдени на пазара производители. Дизайн, печат, cut&print, монтаж на различни повърхности – плоскости, стени, стъклени витрини, автомобили, еталбонд.
  • Печат и монтаж на винили
  • Обемни и светещи букви и табели
  • Дизайн, печат и монтаж на тапети
  • Сублимационен печат на плат – използва се за печат на медии за лед банери, текстилни стени и текстилни рамки, окачени фризове, печат на къстъмизирани подови покрития – мокет, килим или входни изтривалки, печат на други интериорни решения – завеси, покривала, печат на дамаски за индивидуални решения и други
  • Интериорни решения включващи използването на скандинавски мъх и различни плоскости, табели и засветяване
  • Изработка и монтаж на информационни табели и табла, конструкции и печат на медии за банери

На кого сме в помощ при брандирането на панаирни щандове

  • На панаирни строители и дизайнери на панаирни щандове
  • Директно на компании решили да вземат участие в панаирно изложение

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.