Текстилни щори

Персонализиране на текстилни щори

Благодарение на сублимационния печат имаме възможност за персонализация на текстилни щори. Освен печата на текстила, предлагаме и цялостния процес до готовия краен продукт. Дизайн по ваша идея или наше предложение, съобразено с останалата част от интериорния проект или бранда на компанията ви, довършителни процеси с шев и поставяне на механизми.
Може да печатаме върху ваш плат или платове, с които ние работим. Текстилът, който се използва за щорите, е специфичен. Той трябва да бъде с необходимата плътност и финиш, за да пада тежко, да не се образуват гънки, като може и да е блокаут, за да спира достатъчно ефективно светлината.

Персонализираните текстилни щори намират приложение в частни домове, с детски мотиви за детски центрове, градини и школи, обществени пространства като офиси и търговски помещения, заведения, хотели и други. Когато се използват за ресторант или хотел, персонализирането дава възможност да се съобрази още един детайл от обзавеждането с останалата част от интериорния проект и визията на бранда.

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.