Оборудване

Оборудване

Оборудване в печатния ни отдел

Инвестирали сме в оборудване, което предоставя високо качество на отпечатаната продукция и скорост на производствения процес. В производствения ни отдел разполагаме с 3 принтера за широкоформатен печат, 1 за дигитален, 5 принтера за сублимационен печат, 2 каландъра и 1 преса за сублимация, както и множество машини за довършителни операции.

Оборудване за широкоформатен печат

Разполагаме с три широкоформатни принтера, които могат да покрият нуждите на големи по обем бранд рекламни кампании и аутдор агенции, да реагираме бързо при нужда, както и да гарантираме точното спазване на срока на подадените поръчки от нашите клиенти.

Два от тях, Gong Zheng 3206SG и Gong Zheng 3204SG, са с с ширина на печат до 3,20 м. и общ капацитет от 270 кв.м./час. Те са с печатна резолюция 600 dpi и работят със солвентни мастила. Използват се за печат на медии и продукти за външна реклама.

Третият широкоформатен принтер, HP Latex 800W, е с максимална ширина на печат от 160 см. и печатна резолюция от 1440 dpi. Той е много висок клас принтер, който дава изключително високо качество на отпечатаното изображение, за да гарантира критично гледане на визията от много близко разстояние. Наличието на бяло мастило дава възможност за пълноцветен печат и
върху прозрачни медии, което разширява много областите му на приложение. Той е подходящ за интериорни решения, за печат на продукти за дома, като картини и тапети, за хранителни опаковки и др., тъй като работи с безвредни и максимално екологично съобразени латексови мастила на водна основа, без остатъчен мирис. Латексовите мастила на HP са резистентни на надраскване и имат висока издръжливост на механични и температурни влияния.

Принтери за сублимационен печат

Специализацията ни в сублимационния печат и дългогодишната ни работа с утвърдени производители на текстилни продукти за международния пазар доведе до оборудването ни с техника от много висок клас, която позволява да задоволим нуждите на нашите клиенти.

Принтер HP stitch S500 series, който печата, както на сублимационна хартия, така и директен печат върху текстил. Той е с максимална ширина на печат 160 см. и скорост от 36 кв.м./ час.

Epson SureColor F9400H – 2 броя, с максимална ширина на печат 160 см. и скорост от 36 кв.м./ час. Тези принтери работят и с флуоресцентни мастила, като разширяват капацитета ни за работа с наситени, ярки или чисти флуорисцентни цветове.

HP stitch S1000 series с максимална ширина на печат от 320 см и скорост от 110 кв.м./ч., който ни позволява да мислим и действаме мащабно вече и при сублимационния печат. Светещи или несветещи текстилни пана, напечатани върху голямо разнообразие от медии вече на са проблем, а също така декори, драперии, завеси, спални комлекти и много други продукти с качество, което само сублимацията в класическия ѝ вариант може да предложи.

Каландри за сублимационен печат

Високата ни производителност в сублимацията на готови детайли и печат върху ролка изисква наличието на каландри за сублимация от висок клас.

Каландър Monti Antonio 901 с допълнителна маса за сублимиране на предварително скроени детайли и работна ширина от 160 см. Използва се в модният и спортен текстил.
Този модел притежава цилиндър с диаметър 350 мм. Максималната работна скорост е 4.0 метра в минута. Може да се използва за термотрансфер, реактивация и фиксация.

Каландър Transmatic GFO 4126 с максимална работна ширина на трансферирания печат от 327 см. Използва се в модния, рекламен текстил и при изработката на интериорни решения, фотографски фонове, декори и много други. Максималната работна скорост е 4.0 метра в минута. Може да се използва за термотрансфер, реактивация и фиксация.

Термотрансферна преса за сублимационен печат

Плоска термотрансферна пресa Monti Antonio модел 200 с размер 180х130. Този известен и много качествен модел е удобен за големи производствени серии. Притежава 2 плота, таймер за отчитане на времето и термостат, контролиращ температурни разлики от +/-1°. Натискът е напълно контрулируем чрез вградена хидравлична система .

Основни характеристики:

 • Преса за сублимационен печат с 2 работни плота;
 • Регулиране на температурата от 0 до 230 градуса;
 • Електронен термостат;
 • Ръчен, полуавтоматичен и автоматичен режими на работа;
 • Моторизирано движение на нагревателния плот;
 • Вградена хидравлична система контролираща натиска.

Оборудване за дигитален печат

Разполагаме с принтер за дигитален печат Xerox Versant 180 Press. Принтерът позволява цветен печат до 80 страници/минута на материали до 350 грама/м. Размерът на медията за печат е до SRA3+/330 x 488 mm. Печатна резолюция 2400х2400dpi с цифров контрол на полутоновете.

Термотрансферна преса за чаши

Термотрансферна преса за чаши, която дава възможност за едновременен трансфер на две чаши.

Термотрансферна преса 50x40

Разполагаме с полуавтоматична термотрансферна преса с размер на масата 40см. x30 см., която се използва основно за трансфер на печатни или цветни текстилни фолиа върху готови изделия – тениски, потници, кърпи и други.

Оборудване за довършителни процеси

Разполагаме с оборудване за довършителни процеси, което осигурява множество довършителни услуги, като сгъване, биговане, поставяне на студен и топъл ламинат, рязане, телбодиране, заобляне на ъгли, продупчване и други.
Сред тях са:

 • Гилотина
 • Топъл ламинатор
 • Други машини за довършване – биговачка, пробивни машини, машини за подвързване и други.
 • Студен ламинатор, машина за слагане на капси, термозоваръчен апарат.
 • Шевни машини.

ТРЯБВА ВИ НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР В БИЗНЕСА?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.