Оборудване

Оборудване

Оборудване в печатния ни отдел

Инвестирали сме в оборудване, което предоставя високо качество на отпечатаната продукция и скорост на производствения процес. В производствения ни отдел разполагаме с 4 принтера за широкоформатен печат, 1 за дигитален, 3 принтера за сублимационен печат, 1 каландър и 1 преса за сублимация, както и множество машини за довършителни операции.

Оборудване за широкоформатен печат

Разполагаме с четири широкоформатни принтера, които могат да покрият нуждите на големи по обем бранд рекламни кампании и аутдор агенции, да реагираме бързо при нужда, както и да гарантираме точното спазване на срока на подадените поръчки от нашите клиенти.

Три от тях, Flora и Storm jet, са с с ширина на печат до 3,20 м. и общ капацитет от 270 кв.м./час. Те са с печатна резолюция 600 dpi и работят със солвентни мастила. Използват се за печат на медии и продукти за външна реклама.

Четвъртият широкоформатен принтер, HP Latex 375, е с максимална ширина на печат от 160 см. и печатна резолюция от 1200 dpi. Той е много висок клас принтер, който дава изключително високо качество на отпечатаното изображение, за да гарантира критично гледане на визията от много близко разстояние. Той е подходящ за интериорни решения, за печат на продукти за дома, като картини и тапети, за хранителни опаковки и др., тъй като работи с безвредни и максимално екологично съобразени латексови мастила на водна основа, без остатъчен мирис. Латексовите мастила на HP са резистентни на надраскване и имат висока издръжливост на механични и температурни влияния.

Принтери за сублимационен печат

Специализацията ни в сублимационния печат и дългогодишната ни работа с утвърдени производители на текстилни продукти за международния пазар доведе до оборудването ни с техника от много висок клас, която позволява да задоволим нуждите на нашите клиенти.

Принтер HP stitch S series, който печата, както на сублимационна хартия, така и директен печат върху текстил. Той е с максимална ширина на печат 160 см. и скорост от 36 кв.м./ час.
True jet с максимална ширина на печат 160 см. и скорост от 48 кв.м./ час;
Roland XJ 640 SoLJet Pro с максимална ширина на печат 160 см. и скорост от 12 кв.м./ час. Този принтер работи и с флуоресцентни мастила, което ни позволява да приемаме специфични поръчки на нашите клиенти, които изискват флуоресцентен печат за техни продукти.

Каландър за сублимационен печат

Високата ни производителност в сублимацията на готови детайли и печат върху ролка изисква наличието на каландри за сублимация от висок клас.

Каландър Monti Antonio 901 с допълнителна маса за сублимиране на предварително скроени детайли. Използва се в модният и спортен текстил.
Този модел притежава цилиндър с диаметър 350 мм. Максималната работна скорост е 4.0 метра в минута. Може да се използва за термотрансфер, реактивация и фиксация.

Термотранферна преса за сублимационен печат

Плоска термотрансферна пресa Monti Antonio модел 200 с размер 180х130. Този известен и много качествен модел е удобен за големи производствени серии. Притежава 2 плота, таймер за отчитане на времето и термостат, контролиращ температурни разлики от +/-1°. Натискът е напълно контрулируем чрез вградена хидравлична система .

Основни характеристики:

 • Преса за сублимационен печат с 2 работни плота;
 • Регулиране на температурата от 0 до 230 градуса;
 • Електронен термостат;
 • Ръчен, полуавтоматичен и автоматичен режими на работа;
 • Моторизирано движение на нагревателния плот;
 • Вградена хидравлична система контролираща натиска.

Оборудване за дигитален печат

Разполагаме с принтер за дигитален печат Xerox Versant 180 Press. Принтерът позволява цветен печат до 80 страници/минута на материали до 350 грама/м. Размерът на медията за печат е до SRA3+/330 x 488 mm. Печатна резолюция 2400х2400dpi с цифров контрол на полутоновете.

Термотрансферна преса за чаши

Термотрансферна преса за чаши, която дава възможност за едновременен трансфер на две чаши.

Термотрансферна преса 50x40

Разполагаме с полуавтоматична термотрансферна преса с размер на масата 40см. x30 см., която се използва основно за трансфер на печатни или цветни текстилни фолиа върху готови изделия – тениски, потници, кърпи и други.

Оборудване за довършителни процеси

Разполагаме с оборудване за довършителни процеси, което осигурява множество довършителни услуги, като сгъване, биговане, поставяне на студен и топъл ламинат, рязане, телбодиране, заобляне на ъгли, продупчване и други.
Сред тях са:

 • Гилотина
 • Топъл ламинатор
 • Други машини за довършване – биговачка, пробивни машини, машини за подвързване и други.
 • Студен ламинатор, машина за слагане на капси, термозоваръчен апарат.
 • Шевни машини.

ТРЯБВА ВИ НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР В БИЗНЕСА?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.