Корпоративна реклама

Корпоративна реклама

Дизайн и печат на визитки върху всички видове хартия – първото представяне в корпоративния свят

Фирмените брошури и каталози представят продуктите, компанията ви, както и вашите промоционални кампании

Нито една пропусната възможност да покажете бизнеса си и да градите името си

Рекламни тениски

Дизайн, печат и изработка на рекламни тениски – за да бъдете навсякъде

Рекламен текстил

Печатът върху плат ни позволява да не се ограничаваме в изработката на рекламни корпоративни материали

Чаши с печат

Сублимационен печат върху чаши за вашата имиджова реклама

Рекламни торби

Разходете бранда си навсякъде, където се разхождат и потребителите ви

Сувенирна реклама

Сувенирната реклама намира все повече възможности, за да е все по-използваема от получателите

Етикети и опаковки

Разнообразните техники за печат на етикети и опаковки поставя продуктите ви в най-добрата светлина за вашите клиенти

Стикери

Дизайн и печат на стикери с разнообразно приложение, както за търговския сектор, така и за крайния потребител

Рекламни материали за заведения и хотели

Тези специфични отрасли изискват изработката на специфични печатни материали

Корпоративната реклама участва в изграждането на имиджа ви

Корпоративна реклама се използва от всеки един бизнес за обслужване и подпомагане дейността на компанията.

При изработката на корпоративни рекламни материали за нашите клиенти следваме някои принципи:

Спазваме консистентност във визията на всички печатни материали касаещи даден бранд при изготвяне на проекта за дизайн, с цел да бъде спазена корпоративната идентичност. Съгласуваме визията на печатните корпоративни материали с наличните дигиталните активи.

Високо качество на печата и довършителните процеси.
Често корпоративните материали са първото нещо, чрез което потенциалните ви клиенти се запознават с компанията или продуктите ви. Поради тази причина знаем, че трябва да бъдат визуално привлекателни, да привличат вниманието на клиентите в желаната от вас посока, информацията, която искате да достигне до тях да изпъква достатъчно добре и не на последно място да поддържат имиджа ви.
При нужда правим и цветна проба, за да гарантираме постигането на точния цвят.

Предлагаме разнообразие от медии за печат и довършителни материали, за да осигурим избор и да успеем да постигнем визията, към която се стреми компанията или продуктите ви.

Корпоративните материали имат две функции – да информират клиентите (информационни материали) и да рекламират компанията и продуктите ви (рекламни материали).

Информационните печатни материали запознават настоящи и потенциални клиенти с компанията ви, контактни данни, продуктите и услугите ви в точката на продажба, в офиса, при участието ви на изложения, организирани събития, работни срещи или при събития от случаен характер, като работни срещи и други. Такъв тип печатни материали са визитките, дипляни, брошури, папки, фирмени каталози с различен начин на финишинг, корици и подвързии. Към тях спадат и пликове, фирмени бланки.
При изработката на този тип продукти предлагаме различни по големина формати, сгъвки, грамаж, технология на печат и финиш на хартията в зависимост от обема на информацията, която ще се помества, дизайна, целта и вижданията на клиента. Консултираме ви за най-подходящия за вашите нужди вариант на изпълнение според вашите изисквания и бюджет. Имате възможност да изберете вида на хартията от множеството картели, с които разполагаме в нашия дизайн отдел.

Рекламните и маркетингови материали могат да бъдат изключително разнообразни. Това са всички продукти в областта на сувенирната реклама, чаши с печат, бутилки с печат, промоционални продукти от текстил като рекламни тениски, рекламни чадъри, рекламни плажни хавлии и много други. Обикновено те се раздават на промоционални събития за представяне на продукти и на настоящи клиенти като подарък.
Функцията им е една – да напомнят на вашите потребители за вас и продуктите ви, докато ги ползват и да ви показват пред възможно по-голям кръг от хора. Понякога клиентите ви могат да се превърнат в рекламни лица на вашия бранд използвайки продуктите ви в ежедневието. Поради тази причина напоследък рекламните материали, които се изработват и предлагат са все по-практически ориентирани, за да могат потребителите реално да се нуждаят от тях и да искат да ги използват.
Ще ви дадем много идеи за рекламни и промоционални продукти, които може да изработим, и които да носят реална стойност за клиентите ви, да бъдат използвани от тях и по този начин да рекламират бизнеса ви максимално широко.

ТРЯБВА ВИ НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР В БИЗНЕСА?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.