Етикети и опаковки

Етикети и опаковки

Производство и печат на етикети, опаковки и кутии за вашите продукти

Етикетите и опаковките са финалната стъпка, чрез която създавате имиджа на продуктите си във веригата на производството им.

Етикети

Предлагаме етикети от хартия, картон, фолио и текстил. Печатаме както на лист, така и на ролка. Визията може да бъде изключително разнообразна поради различните видове на използваната медия, покритието и щанцоването, което придава различни форми на етикета.

Етикетите могат да бъдат изпълнени както на самозалепваща хартия, така и на самозалепващо фолио. Използват се за различни продукти – кутии и опаковки, етикети за бутилки и други.
Печатаме етикети и за баркодове с променливи величини.

Изработваме етикети за окачване, като етикетите за дрехи, които печатаме върху хартия с различен грамаж и твърдост.
Печатаме и текстилни етикети за дрехи.

Опаковки и кутии

Продуктовата опаковка е от изключително значение при мърчъндайзинга на продукта и решението на потребителя за покупка. Тук роля играят както дизайна на опаковката, така и използваните материали и изработката за създаване на цялостно крайно впечатление за вашия продукт.

В дизайнерския ни отдел, който се допълва и от маркетинг експерт, ще изработим проект и ще ви предложим варианти за изпълнение според вида, размерите и теглото на продукта, както и впечатлението и потребителските нагласи, които искате да създадете за него.
Продуктовата опаковка може да бъде както по-стандартизирана за по-големи продуктови линии, така и луксозно изработени картонени кутии и опаковки за продукти с висока стойност.

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.