Рекламни дисплеи

Рекламни дисплеи

Представяне на вашите продукти

Рекламните дисплеи целят представянето на ваш продукт или услуга, така че да бъде забелязан по-лесно измежду другите артикули във вашия обект.

Те могат да бъдат:

  • В по-опростен вариант. Тип стандартен продуктов дисплей с брандирани елементи, съдържащи лого и информация за продукта. С място за поставяне на брошури и информационни листовки. Оформление и брандиране на вашата витрина, щанд или катедра.
  • Текстилни стени – разглобяеми мобилни стени, на които може да представите рекламна визия на вашия продукт или услуга. Те могат да се поставят за постоянно във вашия офис, в търговски обект по време на промоционална активност или като POS съоръжение за промоция на продукт или събитие.
  • Могат да бъдат и много по-сложни съоръжения, които залагат на креативното и ангажиращо представяне на продукта, услугата или проекта, който компанията ви представя на пазара. Такъв вид рекламни дисплеи включват в проектирането и изграждането си различни елементи и материали като плоскости, обемни букви, засветяване, печат върху фолио и плат, стъкло и други.

Рекламните дисплеи по-често се използват за временни промоционални активности и ивенти, но понякога могат да бъдат и за доста по-продължителен период, в зависимост от периода на рекламните кампании и решенията на продуктовите и бранд мениджъри.

Трябва ви надежден партньор в бизнеса?

Знаем колко е важно представянето на бизнеса и продуктите ви пред клиенти и партньори. Насреща сме, за да ви помогнем с най-доброто решение и изпълнение.